Sport

IZVRSTAN JUDO VIKEND Dobre vijesti s međunarodnih turnira

JK

Na XI. međunarodnom judo turniru “Trebinje 2014” nastupilo je troje natecatelja Judo kluba Dubrovnik te  su još  jednom ostvarili odlične rezultate.

Prvi je na tatami izašao Lujo Domaćin. Lujo je osvojio  zlatnu medalju u konkurenciji mlađih kadeta preko 73 kilograma te potvrdio dobru formu za nadolazeće prvenstvo Hrvatske. Najbolja sportašica Grada Ivana   Šutalo dobro je započela sezonu te je svoju  kvalitetu još jednom potvrdila odličnim nastupima u kategoriji +78kg u uzrastu juniorki gdje je osvojila  1. mjesto.
Robert Šoletić je u konkurenciji juniora do 90 kg osvojio 2. mjesto.

Vijesti iz JK Ura Nage
I JK Ura Nage je ove subote nastupio u na dva međunarodna turnira, u Velikoj Gorici i u Trebinju, oba turnira su bila kvalitetna. U Velikoj Gorici su nastupili s najmlađim uzrastima do mlađih kadeta gdje je bilo 417 natjecatelja i 32 kluba, dok su u Trebinju nastupali s kadetima i juniorima.
U Trebinju su nastupali Andrea Čutić koja je ostvarila 2.mjesto do 57kg, i Toni Franković-Žile koji je ostao 3. do 90kg, Antea Mihović je u juniorskoj konkurenciji do 52kg ostala 5.
U Velikoj Gorici su vodili 32 natjecatelja koji su ekipno ostali 4. a ostvarili su sljedeće rezultate:
Zlatne medalje osvojili su: Gašpar, K. Konjevod, F. Kužnin, L. Kužnin, Matea Mlinarić i Dita Ševelj. Srebreni su : Marinović, Ristić, Đ.Machiedo. Brončani : Duplica , L. Konjevod , M. Bratičević , Vidoš, Giljača, Režić, Nagy, M. Machiedo, Bebek , Šare, T. Ševelj i Ema Knežić. Na korak do medalje sa izborenim 5. mjestom su : Pijević, Bistrić, Pralas i O. Bratičević.Još su nastupili: Labaš, Matic , Garvan , Turk, Šimunović, Šutalo , Čosić ,Bartulović, K.i M. Grbavac, Vinković i Safarov.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist