Sport

IZVRSNA UTAKMICA ‘Razbili’ smo Poljsku!

IZVRSNA UTAKMICA 'Razbili' smo Poljsku!

U današnjoj utakmici protiv Poljske, Hrvatska rukometna reprezentacija izborila je polufinale i ispisala povijest s rezultatom 37:23!

Hrvatski rukometaši ostvarili su jednu od najvećih pobjeda u povijesti hrvatskog sporta. Malo tko je vjerovao u ovakav rasplet situacije, ali Hrvatska je uspjela poniziti domaćina Eura Poljsku sa 14 golova razlike, pišu nacionalni mediji, a o utakmici su se ‘pohvalili’ i sami rukometaši na svom službenom Facebook profilu.

Naime, hrvatski rukometaši izborili su polufinale EURA nakon što su senzacionalno u Krakowu svladali domaćina Poljsku s 37-23 (15-10) u jednoj od najnevjerojatnijih utakmica u povijesti hrvatskog sporta, piše Jutarnji list.

Hrvatska je prvo poluvrijeme dobilas 15-10, a u prvih deset minuta drugog dijela, naši su poveli s 23-10. Do kraja je naša reprezentacija uspjela sačuvati pobjedu. Najbolji su bili Manuel Štrlek s 11 golova, Marino Marić 7, a Zlatko Horvat5, vratar Ivan Stevanović imao 13 obrana.

Hrvatska će 29. siječnja igrati polufinale u Krakowu sa Španjolskom, dok se u drugom polufinalu sastaju Njemačka i Norveška.

Foto: ehfeuro2016 / FB Hrvatska rukometna reprezentacija

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr