Sport

IZBORNA SKUPŠTINA JUGA Jakobušiću novi mandat predsjednika

IZBORNA SKUPŠTINA JUGA Jakobušiću novi mandat predsjednika

Lukša Jakobušić novi je stari predsjednik Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje.

Potvrdu novog dvogodišnjeg mandatu dala mu je Skupština kluba u utorak navečer u hotelu Valamar Lacroma. U svom osvrtu na protekli mandat Jakobušić je izjavio:

– Ako se gledaju trofeji, onda nismo uspjeli. Trofeji su uvijek ambicija. Mala satisfakcija nam je osvojen trofej ‘Nardelli’. Nema nepogrešivih predsjednika. Neke su odluke mogle biti i drukčije, ali osjećam da sad idemo u dobrom smjeru. Mislim da se od drugih razlikujemo po tome što ne ovisimo niti o jednom igraču, treneru, predsjedniku. To će se uskoro vidjeti – rekao je Jakobušić.

Inače, član radnog predsjedništva Željan Konsuo o obrazloženju prijedloga za novi Jakobušićev mandat rekao je:

– Stoji činjenica da u nepune dvije godine mandata nisu osvojeni trofeji, što je i splet nekih okolnosti. Mislim da je Jakobušić došao na pola puta. Moram istaknuti njegov angažman u rasčišćavanju financijskog stanja, ponajprije dugovanja u nekretninama. Inače, zna biti previše angažiran pa nas je strah da ne ‘izgori’ – rekao je Konsuo.

Izvještaj o sportskim rezultatima dao je direktor kluba Ognjen Kržić, koji je sezonu 2013./2014. ocijenio neuspješnom, dok je za sezonu 2014./2015. istaknuo kako jest bila bez trofeja, ali s korakom naprijed. Prihvaćen je i financijski izvještaj te donesen novi statut kluba uklađen s novim promjenama zakona.

Inače, Skupština je izabrala i novi sastav Uprave i Nadzornog odbora, dok su Jakobušićevi dopredsjednici ostali isti – Željan Konsuo, Pero Kulaš i Tomislav Dumančić.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr