Grad

IZBORNA SKUPŠTINA Evo tko ubuduće vodi DPDS

IZBORNA SKUPŠTINA Evo tko ubuduće vodi DPDS

Društvo prijatelja dubrovačke starine izabralo je u četvrtak navečer novo vodstvo – Veliko i Malo vijeće te Nadzorni odbor, dok će predsjednika, zamjenika predsjednika i tajnika Društva Malo vijeće izabrati na svojoj prvoj sjednici.

U Veliko vijeće na mandat od dvije godine izabrani su Renata Andjus, Mario Bekić, Vlaho Bogišić, Stjepan Čosić, Ivo Čučević, Karmen Gagro, Nevenka Grošeta, Josip Hančević, Irja Jerković, Niko Kapetanić, Maro Kapović, Srđan Kera, Vedran Kosović, Mladen Kristić, Toni Kursar, Božo Lasić, Rina Lončarica, Vinicije Lupis, Hrvoje Macan, Đuro Market, Dubravko Medo, Ljubomir Merčep, Božo Milinković, Davor Miloglav, Zdravko Nivić, Maja Nodari, Jelena Obradović, Marina Oreb, Denis Orlić, Damir Račić, Mark Rilović, Vladimir Šarić, Slavica Tomašević, Sebastian Vukosavić i Srećko Vuleta.

U novom dvogodišnjem mandatu Malo vijeće će imati isti sastav kao i dosad: Renata Andjus, Nevenka Grošeta, Niko Kapetanić, Maro Kapović, Toni Kursar, Božo Lasić, Hrvoje Macan, Ljubomir Merčep i Denis Orlić.

U novi sastav Nadzornog odbora izabrani su dosadašnji članovi Pavuša Babarović, Andro Jurišin, Jasna Lučić, Vladimir Tošović te Zoran Zec. Na skupštini su također prihvaćeni i izvještaj o radu u 2014. i 2015. godini, kao i izvještaj Nadzornog odbora i Savjeta DPDS-a.

-Društvo već dugo vremena brodi svojim kursom i činjenica je da smo se u zadnjih 6-7 godina suočili s nečim što nas je prilično i nemilo iznenadilo. Nismo to očekivali, premda je uvijek bilo trzavica i pokušaja, lijevih i desnih, sprijeda i straga. Uspijevali smo se nositi s tim zahvaljujući svima vama te ugledu svih članova Društva – kazao je tom prilikom predsjednik DPDS-a Denis Orlić, podsjetivši kako se tek 2019. godine može razgovarati eventualno o promjeni uvjeta u ugovoru s Gradom Dubrovnikom.

-Pri čemu to nikako nije u ingerenciji gradonačelnika, već Gradskog vijeća – dodao je Orlić.

 

 

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović