Vaše vijesti

IZ OŠ LAPAD Njemački na lapadski način

Njemački u OŠ Lapad

Ovih dana održavaju se brojna županijska natjecanja osnovnih škola pa u lapadskoj školi vlada čestitarsko ozračje, jer mnogi njezini učenici postižu izvrsne rezultate na tim natjecanjima.

Silno nas je obradovao uspjeh naših učenika, koji su na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika osvojili prva četiri mjesta i to: Antonela Vlašić (1. mjesto), Bernardo Bogoje (2. mjesto), Đivo Antić (3. mjesto) te Bruna Bilić (4. mjesto). Pohvaljujemo i ostale lapadske učenike, jer su bez obzira na redoslijed na ljestvici, pokazali lijepo znanje, a oni su: Maris Brbora, Dario Čerkić i Ana Miloglav. Naše pohvale idu naravno i njihovoj profesorici Sanji Gruja Obradović, koja ih je za natjecanje motivirala, pripremila i do uspjeha dovela. U lapadskoj školi, njemački jezik uči se kao izborni predmet pa ne čudi da je interes za njega velik. Sa svojim učenicima profesorica Sanja i do sad je postizala zavidne rezultate, ali ovogodišnji uspjeh je uistinu poseban i hvalevrijedan. Ono što najviše raduje jest znanje koje učenici posjeduju. Čestitajući učenicima i profesorici, ravnateljica Mirjana Kaznačić je zadovoljna i vesela kazala:

„Bravo za svih, pokazali ste kako to izgleda njemački na lapadski način. Odlaskom u srednju školu, nemojte prestati učiti niti ovaj niti možebitne neke druge vam ponuđene jezike, jer živeći u Europskoj zajednici itekako ćete se lakše snalaziti zahvaljujući poznavanju što više europskih jezika. Hvala naravno i vašoj profesorici, koja vas s puno ljubavi i snažnim pedagoškim pristupom uspijeva dovesti do radosti uspjeha.“

Sanja Gašparović, OŠ Lapad

Pročitajte još

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist

MOST DUBROVNIK ‘Zbog čega se izlijeva kanalizacija i zagađuje Rijeku dubrovačku?’

Dulist