Aktualno

IVICA DABROVIĆ Nadobudni Slavonac kaznio me s 3000 kuna i oduzeo mi vozačku!

IVICA DABROVIĆ Nadobudni Slavonac kaznio me s 3000 kuna i oduzeo mi vozačku!

Policijski službenik Marko Dasović, mladi nadobudni policajac koji je po mojim saznanjima nedavno iz Slavonije došao u Dubrovnik na ispomoć, ne samo da sramoti Republiku Hrvatsku, nego i policijsku uniformu te sve policijske službenike – ističe ogorčeni Dubrovčanin Ivica Dabrović, koji je prošle srijede 15. lipnja doživio neugodno iskustvo u kontaktu s navedenim prometnim policajcem.

-Dasović me zaustavio kod groblja Boninovo dok sam se svojim motociklom Piaggio 125 zbog gužve kretao prometnicom brzinom oko 10 kilometara na sat te zaobišao autobus javnog gradskog prijevoza, koji je stajao na pješakom prijelazu, čime je priječio i prijelaz pješaka na ‘zebri’. Pitao me znam li zašto me zaustavio, ja sam odgovorio da ne znam pa mi je rekao da sam preticao autobus. Odgovorio sam mu da nisam preticao, već samo zaobišao – priča nam Dabrović.

Kako se dalje odvijala priča, koliku je kaznu i zašto dobio Dabrović, te što su nam o slučaju rekli iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske pročitajte u tisaknom izdanju DuLista.

 

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist