Grad

Ivana Šapro-Hvar nova predsjednica udruge ‘Zajedno do zdravlja’

Ivana Šapro-Hvar nova predsjednica udruge 'Zajedno do zdravlja'

Ivana Šapro-Hvar nova je predsjednica udruge ‘Zajedno do zdravlja’, a na ovom mjestu naslijedila je Roberta Machieda.

Machiedo je predsjednik Udruge bio osam godina, a u svom pismu zahvalio se na dosadašnjoj suradnji i potpori u aktivnostima javnosti i medijima.

– Ovim putem želim Vas izvijestiti o promjenama u vodstvu udruge Zajedno do zdravlja, te se svima zahvaliti na dosadašnjoj suradnji i potpori u aktivnostima kroz Udrugu, a koje ste mi pružali u ovih 8 godina. Na žalost privatne obveze, svakodnevni poslovni izazovi, te sve veći zahtjevi u obavljanju volonterskih zadataka uzrokom su kroničnog nedostatka vremena za kvalitetnu posvetu udruzi , njenim članovima i aktualnoj problematici. Unatoč tome, nadam se da će se prepoznat i kvalitetan rad Udruge i dalje nastaviti pod osvježenim vodstvom, te će Udruga i dalje redovito brinuti o djeci u bolesti, kojima je potrebna veća pažnja i zaštita, kako o vlastitim članovima tako i svima onima kojima je u datom trenutku potrebna pomoć, što je zapravo i najvažnije – kazao je dosadašnji predsjednik Roberto Machiedo, te dodao:

– Gđi Ivani Šapro-Hvar želim želim puno kreativnosti, sreće i uspjeha u daljnjem vodstvu Udruge i budućim izazovima, za koje ne sumnjam da će biti jednako uspješni. Ovo je jedno iznimno iskustvo , u koje sam stekao dragocjena prijateljstva, upoznao nevjerojatne , hrabre velike i male ljude širom Hrvatske te će u svakom slučaju ostati nezaboravno. Obećavam, da ću i dalje koliko mi vrijeme bude dopuštalo, kako kroz privatni angažman tako i kroz poslovne aktivnosti, nastaviti biti humanitarac i zastupati stranu nejakih i slabijih u svakom segmentu života – istaknuo je Machiedo.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist