Aktualno

Ivan Margaretić potpredsjednik Hrvatske stranke umirovljenika

Ivan Margaretić potpredsjednik Hrvatske stranke umirovljenika

Ivan Margaretić, predsjednik Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije, izabran je za potpredsjednika Hrvatske stranke umirovljenika.

Izbor je održan na sjednici Izvještajne i izborne Skupštine HSU-a, gdje se tajnim glasovanjem biralo između dva kandidata – Margaretića i Petra Didaka iz Zagreba.

Od ukupnog 186 delegata za Margaretića je glasovalo nji 160, te je tako postao prvi potpredsjednik Hrvatske stranke umirovljenika s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

– Ovim su članovi HSU rad Ivana Margaretića u HSU, a posebno njegov rad, kao bivšeg predsjednika Gradskog vijeća Grada Dubrovnika i sadašnjeg predsjednika Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije, na poboljšanju lokalnog materijalnog položaja najugroženije skupine umirovljenika u Gradu Dubrovniku i cijeloj Dubrovačko-neretvanskoj županiji, ocijenili odličnim i izborom za potpredsjednika stranke odali mu priznanje. Mi iz HSU, a vjerujemo i drugi građani naše Županije, čestitamo ovaj izbor i želimo potpredsjedniku Margaretiću sretan i uspješan rad, s čvrstom vjerom da će to tako i biti – navodi se u priopćenju Županisjek organizacije HSU-a.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist