Sport

IVAN BOGDANOVIĆ Još jedan reprezentativac u Gospinom polju!

IVAN BOGDANOVIĆ Još jedan reprezentativac u Gospinom polju!

Ivan Bogdanović novi je reprezentativac Hrvatske, a vijest je obradovala sve u Košarkaškom klubu Dubrovnik.

Mladi član KK Dubrovnik pozvan je u Zadar na okupljanje reprezentacije do 14 godina.

Seniori kluba pripremaju se za utakmicu 9. kola A-2 lige jug i gostovanje u Sukošanu (nedjelja, 17 sati). U Dubrovniku je bilo 97:47, ali trener Željko Vreća „puše i na hladno“.

-Riječ je o momčadi koja igra dijametralno suprotno doma u odnosu na gostujuće dvoboje. Uvjerljiva pobjeda u prvom susretu pokazuje kako smo bolja momčad, ali Sukošan ima dobre, iskusne igrače. Ako želimo Prvu ligu, nema ni najmanjeg mjesta opuštanju, u A-2 ligi nikome nije lako u gostima. Eto, zadarski Sonik je u prošlom kolu kiksao u Omišu, mi ćemo sve napraviti kako bi se iz Sukošana vratili s novom pobjedom – naglašava Željko Vreća, trener KK Dubrovnik.

Dubrovački košarkaši su nakon osam odigranih kola na diobi prvog mjesta sa Sonik Puntamikom. I jedni i drugi imaju sedam pobjeda i jedan poraz, ali Zadranima još predstoji gostovanje u Dubrovniku.

I dok seniori budu na putu za Sukošan, u Gospinom polju će u nedjelju igrati mlađi kadeti trenera Mara Lučića. Nakon uvodne pobjede u Trogiru (56:52), sportski je nadati se uspjehu i protiv splitskog Adriatica (12 sati).

Kadeti ovaj vikend ipak neće gostovati u Zagrebu protiv Cedevite u susretu 6. kola Jedinstvene kadetske lige. Odgođena je i utakmica druge momčadi KK Dubrovnik u natjecanju B-1 lige. Prioritet je ipak dobar rezultat prve momčadi u Sukošanu.

RASPORED ZA VIKEND
Nedjelja, 11. velječe, 2018.
12:00 KK Dubrovnik – KK Adriatic (SD Gospino polje – mlađi kadeti)
17:00 KK Sukošan – KK Dubrovnik (seniori)

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist