Vaše vijesti

Iva Ursić, izvrsna učenica i sportašica!

Iva Ursić, izvrsna učenica i sportašica!

Izvrsna učenica i sportašica, Iva Ursić, učenica je 7. c razreda OŠ Lapad. Njezin imenik prepun je petica, a svojim ponašanjem i učenjem uzor je drugim učenicima.

Ove godine Iva nas je obradovala i izvrsnim sportskim rezultatima. Državna je prvakinja u karateu, kojeg trenira u izvanškolskim aktivnostima, a Škola je ponosna jer je podržava u sportskim aktivnostima omogućavajući joj izostanke s nastave te prilagodbu u svladavanju nastavnih sadržaja.

Proglašena je najboljom sportašicom na Uskršnjem turniru u kategoriji mlađi kadet kao članica Košarkaškog kluba Ragusa. Iva je aktivna i u različitim školskim sportskim aktivnostima pa je tako dio ekipe koja je u atletici osvojila 3. mjesto u županiji, a s košarkaškom ekipom 1. mjesto u županiji. U rukometnoj ekipi naše Škole kao vratar osvojila je 3. mjesto u županiji.

Iva se posebno obradovala osvajanjem 1. mjesta na Međužupanijskom natjecanju u nogometu te sa svojom ekipom i profesoricom Hadžirom Brković ide na Državno natjecanje u Poreču. Ravnateljica Škole Mirjana Kaznačić primila je Ivu Ursić i njezinu profesoricu kako bi im zahvalila na sportskim uspjesima i doprinosu ugledu Škole, a Ivi je zaželjela još puno spotskih uspjeha te joj zahvalila na promoviranju i poticanju sportskog duha kod lapadskih učenika. Naročito joj je čestitala na izvrsnim rezultatima u učenju i uzornom ponašanju bez obzira na brojne izvanškolske sportske obveze.

Bravo, Iva!

OŠ Lapad

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist