Grad

ISPRAĆAJ OSMAŠA Getaldići raširili krila

ISPRAĆAJ OSMAŠA Getaldići raširili krila

Osmaši OŠ Marina Getaldića ovog su petka svečano primili svoje svjedodžbe, nagrade i priznanja te uz najljepše želje ispraćeni su dalje u srednju školu.

Uz prigodni program i druženje u dvorištu škole Centar, ispratila ih je ravnateljica Silvana Bjelovučić, njihove razrednice Ana Lučić i Mare Manjić, učiteljice Đurđica Bender Masle i Gordana Matić, donedavna ravnateljica Jadranka Dabrović, učitelji, roditelji i prijatelji iz škole.

Za najbolje učenike generacije proglašeni su Sarah Viteškić i Vlaho Đivanović, koji su se, uz iznimne ocjene, isticali u pomaganju drugim učenicima, ljudskim kvalitetama i sudjelovanjem u školskim aktivnostima. Najbolji sportaši generacije su Mia Čerjan i Lukša Zlošilo, a posebna priznanja primili su i učenici koji su svih osam razreda osnovne škole prošli s odličnim uspjehom.

Dodjela svjedodžbi održana je simbolično u razredu u kojem su i započeli svoje školovanje kao „prvašići“, a uslijedilo je druženje u dvorištu, puno smijeha i pokoja suza. Na rastanku i nakon upisa u srednje škole, koji je pred njima, zaželjeli su duuuugo i veselo ljeto.

Došao je i taj trenutak da tići Getaldići rašire krile.

Tekst i foto: OŠ Marina Getaldića

Pročitajte još

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist