Natrag
22.8.2017 05:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

INVESTITOR OTKRIVA Kako će 2020. izgledati Kupari?

9.11.2015 @ 18:51 Andrea Falkoni Račić Grad
3;3

Podijelite:

Bivše vojno odmaralište u Kuparima, koje 24 godine zapušteno i ruševno čeka svoju obnovu, već 2020. godine moglo bi postati jedno od najluksuznijih resorta ne samo u dubrovačkoj regiji već i u cijeloj Hrvatskoj.

Naime, Vlada RH donijela je odluku o izboru investitora i davanju koncesije na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja plaže na dijelu k.o. Brašina, a u svrhu realizacije turističkog razvojnog projekta Kupari na lokaciji Kupari I. u Općini Župa dubrovačka. Prihvaćena je ponuda Avenue grupe ruskog poduzetnika Sergeja Gljadelkina, jedinog ponuditelja na nedavno završenom međunarodnom natječaju za projekt Kupari I. Utvrđeno je, naime, da je pristigla obvezujuća ponuda zajednice ponuditelja Avenue ulaganja d.o.o. i Avenue Osteuropa GmbH, te da su Avenue ulaganja d.o.o. vodeći član zajednice ponuditelja, dok je hotelska menadžment kompanija Marriott International Inc., branda Ritz Carlton dostavila izjavu o zajedničkom nastupu u realizaciji projekta Kupari.

Što nam je o ovom projektu rekao Ivan Paladina, predsjednik uprave IGH, u kojem Avenue grupa ima većinsko vlasništvo, pročitajte u tiskanom izdanju.

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana