Grad

INVESTITOR OTKRIVA Kako će 2020. izgledati Kupari?

INVESTITOR OTKRIVA Kako će 2020. izgledati Kupari?

Bivše vojno odmaralište u Kuparima, koje 24 godine zapušteno i ruševno čeka svoju obnovu, već 2020. godine moglo bi postati jedno od najluksuznijih resorta ne samo u dubrovačkoj regiji već i u cijeloj Hrvatskoj.

Naime, Vlada RH donijela je odluku o izboru investitora i davanju koncesije na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja plaže na dijelu k.o. Brašina, a u svrhu realizacije turističkog razvojnog projekta Kupari na lokaciji Kupari I. u Općini Župa dubrovačka. Prihvaćena je ponuda Avenue grupe ruskog poduzetnika Sergeja Gljadelkina, jedinog ponuditelja na nedavno završenom međunarodnom natječaju za projekt Kupari I. Utvrđeno je, naime, da je pristigla obvezujuća ponuda zajednice ponuditelja Avenue ulaganja d.o.o. i Avenue Osteuropa GmbH, te da su Avenue ulaganja d.o.o. vodeći član zajednice ponuditelja, dok je hotelska menadžment kompanija Marriott International Inc., branda Ritz Carlton dostavila izjavu o zajedničkom nastupu u realizaciji projekta Kupari.

Što nam je o ovom projektu rekao Ivan Paladina, predsjednik uprave IGH, u kojem Avenue grupa ima većinsko vlasništvo, pročitajte u tiskanom izdanju.

 

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist