Kultura

INNER WHEEL KLUB DUBROVNIK Humanitarni Skerac sa Svete Marije

Inner Wheel Dubrovnik

Sinoć je u hotelu Dubrovnik Palace u organizaciji Inner Wheel  Kluba Dubrovnik  pred prepunom dvoranom održana humanitarna predstava Skerac sa Svete Marije u izvedbi Kazališne družine Kolarin.

Kazališna družina Kolarin se nesebično odazvala ovom pozivu Inner Wheel Kluba Dubrovnik na humanitarnu akciju i po 30.-i put izvela predstavu „Skerac sa Svete Marije“, autora Borisa Njavra , u režiji Žuže Egreny. Također, grupacija ALH je velikodušno usupila dvoranu u hotelu Dubrovnik Palace za ovaj humanitarni program.
Prihod od karata, kao i ostalih donacija, Inner Wheel  Klub Dubrovnik namijenio je maturantici Ivani Švarc koja boluje od cerebralne paralize i kojoj je potrebna duga i skupocjena terapija u Selcu.

Dirljiv trenutak večeri bio je nakon predstave kada je Ivana poklonila umjetničke radove koje izrađuje uz pomoć terapeuta, osoblju hotela Dubrovnik Palace, članovima Kolarina i članicama Inner Wheel Kluba Dubrovnik.
Inner Wheel Klub Dubrovnik zahvaljuje svim ljudima dobre volje, Kolarinima i Jadranskim luksuznim hotelima, koji su pomogli da ova humanitarna akcija bude uspješna.

Pročitajte još

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TIHOMIRA DUJMOVIĆA Hrvatske povijesne istine

Dulist

TEMA IZAZOVNA VREMENA Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

[FOTO/VIDEO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Cvjetni koncert u đardinu Ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist