Natrag
24.9.2017 17:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

IMPORTANNE Nepostojeći hotel već na oglasima, a građevinskim šutom potpuno zatrpali šetnicu

5.2.2016 @ 8:56 Nikša Miletić Grad
12;12

Podijelite:

Što se događa oko izgradnje novih hotelskih kapaciteta na Babinom kuku pitanje je koje posljednjih dana otvara više pitanja nego što pruža odgovora.

Naime, kada je početkom studenog prošle godine najavljeno kako će se graditi novi hotel odmah pokraj postojećeg Neptuna, nova radna mjesta razveselila su mnoge. Kako je tada istaknuto ‘planirana investicija uključuje novih 85 smještajnih jedinica, podzemnu garažu za 65 vozila, dva vanjska bazena i druge turističko-ugostiteljske sadržaje, ukupne vrijednosti od gotovo 180 milijuna kuna’. Ipak, u nijednom trenutku nije se najavljivalo kako će se sa hrpama građevinskog materijala zatrpati šetnica Nika i Meda Pucića svim prolaznicima, a sudeći prema tempu izgradnje, teško je za očekivati kako će hotel biti spreman za ovu sezonu.

Oglašavanje iskopa
Ipak usprkos tome hotel ‘Royal Blue’, kako će mu biti ime kada jednom prestane biti duboki iskop, već se nalazi na nekoliko svjetskih servisa za rezervaciju i prodaju turističkog smještaja. S uredno dodanom fotogalerijom koja pokriva unutrašnjost hotela, pogled, ali i vanjski izgled može ga se pronaći na primjerice Booking.com ili nekim drugim značajnim specijaliziranim web stranicama. Iako se rezervacija ne može napraviti, nigdje u oglasu nije navedeno kako je riječ o hotelu koji se tek ima izgraditi, već na svaki pokušaj dobijete tek poruku kako navedeni termini nisu slobodni.

 

Što je sve navedeno u ponudi novog hotela, te što iz Importannea kažu o gradnji, ali i zakrčenju šetnice građevinskim šutom, pročitajte u tiskanom izdanju DuLista, koje se od srijede nalazi u prodaji.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana