Hrvatska

Imate prijedlog ili prigovor vezan za turizam? Pišite Vladi

Turisti čekaju taksi

Susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade, koji se održava tijekom Dana hrvatskog turizma (DHT) 17. listopada u Opatiji, što je prilika da se na licu mjesta postave pitanja vezana uz turističku politiku i istaknu konkretni problemi struke, ove godine na virtualan način omogućit će se i široj publici koja neće biti u Opatiji.

Naime, Ministarstvo turizma otvorio je e-mail pitanja.dht@mint.hr, na koji je moguće poslati pitanja do 15. listopada.
Najveći turistički skup ove se godine održava 16. i 17. listopada u Opatiji, koja ove godine slavi 170 godina organiziranog turizma, a prijave su još u tijeku. Na dvodnevnom skupu analizirat će turistička sezona 2014. te najaviti glavne aktivnosti za pripremu turističke 2015. godine. Također, predstavit će se finalna verzija Strateškog marketing plana turizma Hrvatske 2014.-2020. godine.
Na rasporedu je prezentacija programa Hrvatska 365, projekta Turistički informacijski sustav, okrugli stol na temu upravljanja turističkom destinacijom te 14. Hrvatski turistički forum „Trendovi i digitalni izazovi u turizmu“. Također, očekuju se izlaganja domaćih i stranih stručnjaka o povlačenju sredstava za turistički sektor iz strukturnih fondova Europske unije te ostalim mogućnostima financiranja turističkih projekata.

 

Izvor: Poslovni.hr

Pročitajte još

UPOZORENJE BANAKA Na Veliki petak neće provoditi platne transakcije

Dulist

NAGLA PROMJENA VREMENA Jutros snijeg u središnjoj Hrvatskoj

Dulist

DAN NARCISA Hrvatska među vodećim zemljama EU u prevenciji raka dojke

Dulist