DuList IN

Imamo ulaznice za Sinišu Vuca!

Siniša Vuco

DuList u suradnji s Culture Clubom Revelin dvoje naših najbržih čitatelja daruju s po dvije ulaznice za koncert Siniše Vuca u Revelinu u subotu navečer.

Kao i uvijek, potrebno je biti najbrži i na našu e-mail adresu poslati e-mail s naslovom „Vuco“, imenom i prezimenom te kontakt brojem.

Podsjetimo, uvijek odlično raspoloženi Siniša Vuco dolazi nam u Dubrovnik gdje će u Culture Clubu Revelin zajedno u suradnji sa Studentskim zborom u subotu održati koncert i zasigurno napraviti veliki tulum i zapjevati sa dubrovačkom publikom.

Vuco se u svojoj karijeri okušao u podjednako dobro u dva potpuno suprotna glazbena žanra zabavnom i u rocku uz ekscentrični band Živo Blato!

Vucin prvi veliki hit bila je pjesma »Molim te vrati se«, koju je otpjevao na splitskom festivalu Melodije Jadrana u duetu sa pjevačicom Ivankom Luetić 1992. godine. Na istom festivalu je samostalno izvodio nagrađivane skladbe “Siromasi” i “Ostani”.

Veliki preokret u svojoj glazbenoj karijeri napravio je u drugoj polovici devedesetih sa albumom nove narodne glazbe Volim piti i ljubiti. S ovim izdanjem postigao je veliku popularnost, unatoč radikalnoj promjeni glazbenog stila, te je singl postao jako slušan na svim zabavama.

Pisao je i skladao za mnoge popularne hrvatske izvođače kao što su Mišo Kovač, Kemal Monteno, Zlatni dukati, Alka Vuica, Vlado Kalember i drugi. Napisao je pjesmu Stari se koju izvode Marko Perković Thompson i Tiho Orlić. Dobitnik je diskografske nagrade “Zlatna Ptica” za preko 100.000 prodanih albuma (do 2001.).

Popularnom Vuci diljem Lijepe naše angažmana ne nedostaje, sa njim publika voli i piti i ljubiti, a i zapjevati njegove poznate hitove. Vjerujemo da će i ovim nastupom Vuco dokazati je da “Tražena roba u Gradu”.

Slijepa ulica, Tražena si roba u gradu, Rajske kočije, Ima žena nema broja, Nedjelja, Nek’ sam pijan, Podigla me iz pepela samo su neke od pjesama koje će se naći na koncertnom repertoaru Siniše Vuce.

Cijene ulaznica su 40 kn pretprodaja, na ulazu 70 kn, VIP 100 kn.

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist