Aktualno

IMAMO DOBITNICU Mjesečna parkirna karta ide…

IMAMO DOBITNICU Mjesečna parkirna karta ide...

Dulist u suradnji sa tvrtkom Parking Tim, specijaliziranoj za upravljanje javnim garažama i parkiralištima, daruje svoje vjerne čitatelje, a sretna dobitnica je Ivana Slomović.

Tvrtka Parking Tim je, na temelju provedenog javnog natječaja, od 1. kolovoza preuzela upravljanje javnim otvorenim parkiralištem Opće bolnice Dubrovnik. Riječ je o tvrtki specijaliziranoj za upravljanje javnim garažama i parkiralištima, a kao referencu navode i usluge savjetovanja i izradu studije prometnih rješenja za mnogobrojne općine i gradove te suradnju s međunarodnim proizvođačima parking sustava. Može se pohvaliti zavidnim lokacijama i objektima kojima upravlja; uz garaže u Rijeci i Zagrebu, te parkirališta u Đurđevcu sada su vrlo ponosni i na upravljanje javnim parkiralištem u Dubrovniku.

Ovaj mladi tim s velikim iskustvom i kvalificiranim osobljem obučenim za rad na svim parking sustavima koji svojim radom usavršavaju parking proizvode i približavaju ga korisnicima sintezom znanja i iskustva na najisplativiji način, te jedina su tvrtka u Hrvatskoj koja je usko specijalizirana za takvu djelatnost.

Pod naplatom je 460 parkirnih mjesta koja se nalaze oko zgrade Opće bolnice Dubrovnik, a djelatnicima je osiguran jedan dio parkirnih mjesta. Prvih 20 minuta je besplatno, cijena prva tri sata je 5 kuna a četvrti i svaki sljedeći naplaćuje se 5 kuna. Parking se može platiti na parkirnim automatima kao i mobilnom aplikacijom ParkWallet za Vaš smartphone na IOS (iPhone) i Android platformama putem kreditnih kartica.

Parking Tim u suradnji s Dulistom daruje čitatelje, a nagradno pitanje je glasilo: Koliko prvih minuta je parkiranje besplatno

 

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist