Aktualno

IMA JOŠ MALO MJESTA, PRIJAVITE SE Uskoro prvi dubrovački TEDx susret

IMA JOŠ MALO MJESTA, PRIJAVITE SE Uskoro prvi dubrovački TEDx susret

Prvi TEDxDubrovnik s temom ‘Living tomorrow’ održat će se 28. listopada, a ostalo je tek nekoliko slobodnih mjesta za prijavu.

Objavljen je i javni poziv govornicima, kojeg možete preuzeti ovdje.

Ako se bavite pitanjem kuda ide čovječanstvo i s kakvim će se izazovima sresti u budućnosti i želite s publikom prvog TEDxDubrovnika podijeliti svoja saznanja, prijavite se za govornika!

– Zanima nas korelacija između aktualne situacije u svijetu i povijesnih ciklusa kroz koje je čovječanstvo prolazilo, demografska slika Europe sutra, izazovi u proizvodnji hrane u budućnosti, budućnost odgoja i obrazovanja, liječenje i arhitektura budućnosti, razvoj održivog turizma, budućnost komunikacija itd. Molimo Vas da nam do 27. kolovoza dostavite kratki sinopsis svog izlaganja na info@tedxdubrovnik, nakon čega će Vas kontaktirati organizacijski odbor. Radujemo se Vašem doprinosu! – kažu organizatori.

TED je apolitična neprofitna platforma posvećena širenju vrijednih ideja, obično u obliku dojmljivih jezgrovitih izlaganja. TED je nastao 1984. godine kao konferencija koja je spojila tehnologiju, zabavu i dizajn, a danas pokriva raznorodne teme – od znanosti preko biznisa do globalnih pitanja – na više od 110 jezika.

TEDx je osmišljen u duhu misije TED-a: ideje vrijedne širenja (ideas worth spreading) i omogućava samostalno organiziranje susreta po smjernicama TEDa širom svijeta. Od govornika se očekuje da u maksimalno 18 minuta održi “govor svog života” na zadanu temu. Najbolji govori mogu biti uvršteni na planetarno popularni portal TED.com.

TEDx_logo_sydney_022309

Pročitajte još

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist

VELIKE PROMJENE Booking.com više ne može jamčiti najnižu cijenu smještaja

Dulist