DuList IN

“IGRA PRIJESTOLJA” Lena Heady gola će hodati od Katedrale do Sponze?

"IGRA PRIJESTOLJA" Lena Heady gola će hodati od Katedrale do Sponze?

Peta sezona ‘Igre prijestolja’ po svemu bi mogla ostati u pamćenju vjernih fanova, ali i građana Dubrovnika.

Naime, na internetskoj stranici Watchers On The Wall objavljena je još uvijek nepotvrđena informacija kako su producenti HBO-a odlučili gdje će snimiti jednu od najzahtjevnijih scena u serijalu – ‘Hod srama’ kraljice Cersei, koju glumi prelijepa Lena Heady.

Scena će se snimati u dubrovačkoj povijesnoj jezgri, a Heady će morati gola i ‘obrijane glave’ propješačiti od Katedrale do Sponze i to pred više od 500 statista.

Ponavljamo, riječ je tek o nepotvrđenoj informaciji. Ako je vjerovati portalu WotW, još se samo čeka dozvola Gradske uprave, a fanovi u komentarima već vrište od sreće.

U komentarima članka uglavnom ‘jedva čekaju’ tu scenu i zavide očevicima te scene. Neki se pitaju kako će scena ostati tajnom do službenog emitiranja epizode, ako se snima na tako velikom području i pred tolikim brojem statista. S druge strane, neki fanovi očekuju kako gola prešetavati neće lijepa Lena, već njena dvojnica.

Inače, prvi pozivi statistima u Dubrovniku i Splitu upućeni su već ovog tjedna, a idući tjedan trebale bi započeti probe kostima.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist