Vaše vijesti

IGOR LEGAZ Zbog ‘hydro parka’ i ‘kayaka’, na Češkoj plaži više nema kupača!

IGOR LEGAZ Zbog 'hydro parka' i 'kayaka', na Češkoj plaži više nema kupača!

Igor Legaz, predsjednik udruge ‘Divlja liga Dubrovnik’ nedavno se obratio nadležnim službama u Gradu Dubrovniku zbog ‘Češke plaže’ u Uvali, pišući kako je ista ‘zakrčena’ predmetima korisnika koncesijskih odobrenja.

Naime, građani se više na ‘Češkoj plaži’ ne mogu kupati zbog ‘hydro parka’ i ‘kayaka’, a izrazio je i želju za uvidom u koncesijska odobrenja, što će mu biti i omogućeno.
Predmeti ‘Češka plaža’, u uvali Sumartin, nisu jedini što želim pregledati. Kad izdvajam ‘Češku plažu’, onda prenosim velika negodovanja građana, koji su zbog koncesijskih odobrenja više ne mogu kupati ovdje – kaže Legaz, dodavši:
”Da posjetim kako je Turistička zajednica, za potrebe dugogodišnjih kupača, pretežno starijih žena iz Lapada, montirala kabinu za presvlačenje te skalice (rostfrei). Smisao izdavanja koncesijskih odobrenja na plaži, nije u potpunom onemogućavanju građana da se tom plažom koriste, a upravo se to dogodilo na Češkoj plaži. Molim lijepo, za kupače kojih to plaža ima služiti ‘hydro park’ i ‘kayak’ na Češkoj plaži, kad na toj plaži više nema kupača?”

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist