Aktualno

‘I ONI SU POMAGALI’ Članovi samostana Male braće doniraju 100 tisuća kuna obitelji Kalauz

‘I ONI SU POMAGALI’ Članovi samostana Male braće doniraju 100 tisuća kuna obitelji Kalauz

Franjevački samostan Male braće odlučio je pomoći obitelji Kalauz koju je prije nekoliko dana zadesila tragedija. Također, iz Male braće pozivaju sve voljne pomoći, a poslali su i pismo…

U više humanitarnih projekata kroz proteklo desetljeće pomagala su Mala braća potrebnima u misiji u NR Kongo u Africi u kojoj već više od 45 godina djeluje misionar franjevac Ilija Barišić – pišu iz Male braće, a u nastavku prenosimo njihovu poruku:

Nekoliko stotina metara dalje od Samostana Male braće, u ulici Branitelja Dubrovnika, sada je potrebna obitelj Mara i Vedrane Kalauz, koji imaju troje male djece i čekaju još „dvojke“. (Napominjemo da je ova obitelj više puta pomagala naše projekte pomoći potrebnima u Kongu!) U noći 22. veljače ostali sada su oni bez stana i svega što su imali. Prava je sreća u nesreći da ni oni, ni djeca u vrijeme požara nisu bili u stanu.

Trenutak je da Samostan Male braće učini nešto za tu mladu obitelj koju je, bez njihove krivnje, zadesila velika životna nedaća. Članovi samostana Male braće sa svoje strane odlučili su, kao pomoć za krov nad glavom obitelji Mara i Vedrane Kalauz donirati iznos od 100.000,00 (sto tisuća) kn.

Ovim putem pozivamo sve koji mogu da nam se u ovoj humanitarnoj akciji pridruže.
Tko to može i želi, neka se priključi na način koji mu je najzgodniji, a jedan od mogućih načina je da svoj doprinos uplati na račun Franjevački samostan Male braće IBAN: HR87 2330 0031 1002 1278 0 SWIFT (BIC): SOGEHR22 , uz naznaku „Kalauz“. Također se u istu svrhu prilog može dati u samostanu ili sakristiji Male braće.

Novac koji bude sakupljen bit će predan gospodinu Maru i Vedrani Kalauz, kako bi ga upotrijebili u svrhu koja će najbolje olakšati život njima i njihovoj djeci.

Franjevački samostan Male braće
20000 DUBROVNIK, Placa 2, tel. ++ 385 (0)20 641 111; fax ++ 385 (0)20 641 123
http://malabraca.wix.com/malabraca E-mail: mala.braca@du.t-com.hr
IBAN: HR87 2330 0031 1002 1278 0 SWIFT (BIC): SOGEHR22

Franjevci Samostana Male braće

Pročitajte još

NE DAJTE DA BUDE VAŠA 83 posto građevinskih tvrtki propada

Dulist

POČELA SEZONA KAMPERA Luksuzan, a besplatan smještaj

Dulist

S DuListom pratite sjednicu Gradskog vijeća, odlučuje se o gradnji Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist