Crna kronika

I DALJE U PRITVORU Ilija Kristović pod sumnjom za teško ubojstvo u pokušaju

Nasilje u Grbavcu Ilija Kristović

Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je 4. studenog 2014. donijelo rješenje o provođenju istrage protiv Ilije Kristovića. Kristović je, podsjetimo, u noći s 12. na 13. kolovoza ove godine u obiteljskoj kući brutalno pretukao suprugu Mirjanu, koja je zbog toga podvrgnuta nizu operacija u KBC Split.

Kako se ističe u priopćenju DORH-a, postoji osnovana sumnja da je 41-godišnjak, nakon vrijeđanja i nasilničkog ponašanja u prethodne dvije godine prema svojoj supruzi, 13. kolovoza 2014. u obiteljskoj kući u Župi dubrovačkoj; u cilju da je liši života; uz navedeno ponašanje više ju puta snažno udario nogom u predjelu glave i vrata. Oštećenica je zbog navedenih udaraca zadobila osobito teške tjelesne ozljede opasne po život.
Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku je okrivljeniku rješenjem od 7. studenog 2014. produljio istražni zatvor temeljem članka 123. stavak 1. točka 3. Zakona o kaznenom postupku.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist