Natrag
19.8.2017 09:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

HUMANITARNI KONCERT Učenici ‘Luke Sorkočevića’ svirali za Vukovarce

18.11.2014 @ 22:43 Dulist Kultura
9;9

Podijelite:

Učenici Umjetničke škole Luke Sorkočevića večeras su održali humanitarni koncert za Glazbenu školu Vukovar.

– Nije bitno koliko se novca večeras skupi, samim dolaskom građani su dosta pokazali – istaknula je ravnateljica Dubrovačkih knjižnica Vesna Čućić.

Na koncertu su svirali učenici Umjetničke škole Luke Sorkočevića koji su pobijedili na regionalnom natjecanju komornih ansambala u Makarskoj. Slušatelji su punih sat vremena mogli uživati u odlično pripremljenom glazbenom događaju i skladbama koje su ispunile cijelu prostoriju.

– Bilo je i više nego jednostavno organizirati ovakav događaj. Moja imenjakinja i profesorica flaute Đive Kušelj je dala prijedlog. Prihvatio sam ga objeručke. Naravno, puno nam je pomogla gospođa Čućić. Svi smo pod dojmom dana koji se obilježava, a obzirom da je škola u Vukovaru mlada svakako joj je potrebna pomoć za redovan rad – rekao je ravnatelj Umjetničke škole Luke Sorkočevića Đivo Brčić, te dodao kako su jako zadovoljni plasmanom učenika i nadaju se dobrim rezultatima i na državnom natjecanju.

Učenicima koji su se upravo vratili s regionalnog natjecanja potrebno je imati što više nastupa, među raznolikom publikom i u različitim prostorima, kako bi se što bolje uvježbali.

Laura Rakuljić

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana