Aktualno

HUMANITARNA AKCIJA Pomozimo obitelji Sabljić! Ankica mora hitno na operaciju

HUMANITARNA AKCIJA Pomozimo obitelji Sabljić! Ankica mora hitno na operaciju

Mnogi od nas su se za života imali prilike uvjeriti da sudbina ponekad nije laka ili razumljiva, no primjer obitelji Sabljić potvrđuje kako, usprkos bolesti od koje boluje 43-godišnja Ankica, obitelj može i treba biti jaka i jedinstvena napisao je na svom Facebook profilu Antun Žeravica, župski humanitarac.

On je također dodao i ovo:
”Ankicu i njenog supruga Vedrana i njihovo dvoje djece Viktoriju i Leona svakodnevno možemo susresti na župskim ulicama. Žive teškim životom, ali se ne predaju. Ruku na srce, moramo im pomoći jer oni to zaslužuju.

Operacija koja je neophodna za Ankicu košta 30 tisuća kuna. Naime, operacija je jako složena i treba je obaviti u Zagrebu.
Ukoliko ste u mogućnosti pomoći, novac možete uplatiti na račun udruge Hvala Što postojiš (IBAN HR9823600001102250152) s naznakom ‘za obitelj Sabljić’ (operativni zahvat). Držimo se onih našeg zlatnog dobrog pravila, i 10 kn je dovoljno.

Udruga Hvala što postojiš će uskoro organizirati i humanitarni buvljak, o kojem ćete biti pravodobno obavješteni, a sredstva prikupljena na buvljaku će ići za našu Ankicu.
Hvala Vam što svijet činite ljepšim mjestom za život!”

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist