Hrvatska

Hrvatska se predstavila na nautičkom sajmu ‘boot’

Hrvatska se predstavila na nautičkom sajmu 'boot'

Hrvatska turistička zajednica predstavila je našu turističku ponudu na najvećem sajmu za nautičare u Njemačkoj ‘boot’ u Dusseldorfu.

Tijekom sajma predstavljen je novi gastro-nautički vodič ‘Schlemmertörns in Kroatien’, prvi vodič takve vrste u Njemačkoj s pregledom 66 probranih restorana na hrvatskoj obali, a koji su dostupni brodom. Riječ je o djelu poznatog nautičkog novinara, fotografa i autora Bodo Müllera uz koautore Siegrun Scheitera i Jürgena Straßburgera, urednika nautičkog časopisa ‘Boote’. Prezentaciji je prisustvovalo 30 gastro i nautičkih novina i predstavnika charter branše koji su se odazvali na poziv Predstavništva HTZ-a iz Frankfurta.

Na hrvatskom je štandu također održan i ‘After boot Get Together’ koji je, na poziv Predstavništva HTZ-a, Hrvatske gospodarske komore i ACI d.d., okupio 250 najvažnijih partnera, odnosno predstavnika agencija, njemačkih i hrvatskih charter firmi te medija. Okupljanju se odazvao i Kurt Heinen – potpredsjednik njemačkog automobil kluba ADAC.

Predstavnici ACI-ja su na svom štandu organizirali prezentaciju novosti u ponudi za sljedeću sezonu uz najvažniji događaj u godini – otvorenje marine ‘Veljko Barbieri’ u Slanom. Sajam ‘boot’ najvažniji je nautički sajam u Njemačkoj kojeg u devet dana trajanja posjećuje oko 250 tisuća zainteresiranih nautičara i predstavnika nautičke branše.

Ove godine ‘boot’ traje od 23. do 31. siječnja, a hrvatska ponuda se predstavlja na štandu veličine 48 m2.

Pročitajte još

EUROPSKI SUD ODLUČIO Zaštita od klimatskih promjena – ljudsko pravo

Dulist

Zagrebačke plaće za 170 eura veće nego u ostatku Hrvatske

Dulist

ČEŠLJAJU SE LAŽNA BOLOVANJA Pacijentima ništa, liječnicima kazne čak i otkazi!

Ivana Mijić Vulinović