Vaše vijesti

HPD Sniježnica najavljuje Sportsko penjačku školu 2018.!

HPD Sniježnica najavljuje Sportsko penjačku školu 2018.!

Sportsko penjački odsjek HPD Sniježnice u razdoblju od 26. veljače do 31. ožujka održava Sportsko penjačku školu koja se odvija po programu Komisije za sportsko penjanje Hrvatskog planinarskog saveza. Škola sportskog penjanja sastoji se od 12 sati teorijskih predavanja, 10 sati sportskog treninga i 6 cijelodnevnih izleta u prirodu.

Polaznici škole savladavaju tehnike, vještine i upotrebu opreme potrebne za uspiješno i sigurno napredovanje po stijeni upotrebom snage i mogučnosti vlastitog tijela. U sklopu teorijskog dijela ući se povijest sportskog penjanja, etika sportskih penjača, organizacija natjecanja te dodir sportskog penjanja s alpinizmom. Voditeljica škole je Iris Prebeg, instruktorica sportskog penjanja. Predavanja i treninzi održavat će se ponedjeljkom i/ili četvrtkom od 18 sati u prostoru HGSS stanice Dubrovnik u Mokošici, a cijelodnevni izleti vikendom na prikladnim penjalištima.

Nakon uspješno položenog završnog ispita, koji se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela, polaznici stječu naslov ‘Sportski penjač’. Pohađanje škole je na vl odgovornost a broj polaznika je ograničen. Organizator zadržava pravo promjene programa u slućaju lošeg vremena i sl. Info na: 098 758 879 i spo.snijeznica@gmail.com.

Nema nas đe ne dođemo!

www.hpd-snijeznica.hr

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist