Natrag
24.9.2017 08:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

HOTELI MAESTRAL I PLAT NA BUBNJU Država se rješava dionica!

24.2.2014 @ 10:43 Nikša Miletić Grad / Županija

Podijelite:

Hoteli Maestral i Plat idu na bubanj. Nakon dugo špekuliranja Vlada je raspisala javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dionica trgovačkih društava u vlasništvu Republike Hrvatske, Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i Državne agencije za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka provedbom postupka javnog prikupljanja ponuda. Među četiri poduzeća koja su na prodaju nalaze se i ova dva dubrovačka hotelska kompleksa, posljednja u javnom vlasništvu. Za Maestrale se tako traži ponuđačza 352 tisuće dionica, odnosno 68,25 posto vlasničkog udjela, dok država prodaje više od 182 tisuće dionica Hotela Plat, što je 92,49 posto vlasničkog udjela.
Pisma namjere dostavljaju se za svako društvo pojedinačno, a rok za podnošenje je 26. ožujka 2014. godine do 15,00 sati.

plat-plaza-2

Od rata razrušeni Hoteli Plat čekaju obnovu.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana