DuList IN

HOTEL IMPERIAL Sretan 118. rođendan!

HOTEL IMPERIAL Sretan 118. rođendan!

Festa Sv. Vlaha za Hilton Imperial ima poseban značaj. Naime, na današnji dan, 29. siječnja davne 1897. godine otvorio se Hotel Imperial.

Nije sasvim slučajno da je bio izabran baš taj datum, no u usporedbi na današnja vremena i današnje tehnologije, hotel je bio izgrađen u rekordnom roku. Gradnja je naime započela 2. lipnja 1895., a prestavljala je prekretnicu turizma za cijelu regiju. Imperial je tada bio prvi moderni, luksuzni hotel na ovom području koji je svojim gostima pružio sve novitate poput električne energije, liftova, kupaonica u sobi, tekuće tople vode, grijanja i onog najvažnijeg, profesionalnu uslugu visokih svjetskih standarda.

Posljednja prekretnica u životu ovog povijesnog hotela, također je zanimljiva obljetnica za sebe. Riječ je o ulasku ovog hotela u prestižni lanac Hilton 2005. godine, kada je hotel nakon temeljite obnove ratom razrušene i spaljene zgrade otvorio vrata kao Hilton Imperial Dubrovnik.

– Ponosni smo na posljednjih deset godina, koje su za nas izvanredno postignuće. Nastaviti tradiciju jednog povijesnog hotela uz odlične poslovne rezultate za svakog je svojevrstan izazov, koji za nas predstavlja nove granice koje sami sebi podižemo iz godine u godinu. Najsretniji smo s ocjenama naših gostiju, klijenata, poslovnih partnera, a najbolje o tome govore nagrade, posebice ona za najbolji Hilton u Europi koji smo ostvarili po treći put – kazao nam je glasnogovornik Hilton ImperialaVlaho Margaretić.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist