Politika

HNS demantira bojkot

HNS demantira bojkot

Nakon što smo objavili kako su se lokalni HNS-ovci na čelu s Androm Vlahušićem, čini se, našli pred bojkotom članstva pred ključnim dijelom godine, stigao je demant dubrovačkog HNS-a.

“U tekstu „BOJKOT PRED IZBORE Vlahušiću članovi Predsjedništva otkazali poslušnost“ objavljenom 25. studenog na Vašem portalu DuList.hr, ne nalazi se niti jedna točna informacija.

Kako nije istina da je za 24. studenog bila zakazana sjednica Predsjedništva podružnice HNS-a Dubrovnik, tako istu nisu ni mogli bojkotirati njeni članovi. Nadalje, ured gradskog i županijskog HNS-a ovih dana koristi se kao stožer kampanje prof.dr.sc. Iva Josipovića za Dubrovačko-neretvansku županiju za izbor Predsjednika RH, a tim povodom sinoć je održana koordinacija pod predsjedanjem koordinatora kampanje, g. Valentina Dujmovića, inače predsjednika županijske organizacije HNS-a.

Osim toga, istoj je prisustvovalo pet od devet članova Predsjedništva dubrovačke podružnice, a ne tri od petnaest, te tako proizlazi kako su isti mogli održati sjednicu da je ona zaista bila sazvana. Uz članove HNS-a koordinaciji su prisustvovali i partneri iz dubrovačkog SDP-a te je na njoj isključivo bilo riječi o početku prikupljanja potpisa podrške za kandidaturu zajedničkog kandidata, prof.dr.sc. Iva Josipovića.”

HNS podružnica Dubrovnik

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist