DuList IN

‘HLADNI’ BUKUREŠT ZAMIJENILI DUBROVNIKOM Mirela i Ionut: Svakome treba ‘Break Time’!

'HLADNI' BUKUREŠT ZAMIJENILI DUBROVNIKOM Mirela i Ionut: Svakome treba 'Break Time'!

Tako jednostavne, a tako inspirativne – narukvice ‘Break Time’ napokon su stigle i u Dubrovnik.

Inspirirane su Trogirom, Splitom, te naravno našim gradom. No, još zanimljiviji su ljudi iza njih – Mirela Rus i Ionut Copiou, rumunjski bračni par u potpunosti zaljubljen u našu obalu.

– Zaljubila sam se u Hrvatsku prije otprilike petnaest godina. U tom razdoblju bavila sam se novinarstvom te sam bila uključena u međunardni projekt zajedno s novinarima jugoistočnih europskih zemalja. Jedan od novinara bio je iz Hrvatske, te nas je pozvao na odmor u svoju kuću na jadranskoj obali. Toliko mi se svidjelo da sam se vratila i iduće ljeto, te iduće, sve dok nisam uvjerila supruga kako bismo se trebali preseliti ovdje. Tako smo se u listopadu 2015. doselili u Split – kaže nam Mirela, a mi smo ju zamolili da za ovaj broj DuLista otkrije njihov iznimno zanimljiv životni put kojeg su zaokružili upravo u Dubrovniku.

– Ionut, moj partner, po profesiji je telekomunikacijski inženjer, no otkrio je kako voli provoditi vrijeme po gradilištima, te je tim tragom započeo svoju vlastitu tvrtku za nekretnine i građevinu. Gradio je stanove i kuće, a jedna od njih osvojila je i arhitektonsku nagradu i zaista smo jako ponosni na to – ističe Mirela, naša kolegica! Upoznali smo se i s njome… a što nam je sve rekla pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist