Politika

HITNO SAZVANA Sjednica Gradskog vijeća u srijedu

HITNO SAZVANA Sjednica Gradskog vijeća u srijedu

Danas je stigla i konačna potvrda informacije koju je DuList imao još jučer. Dugo očekivana sjednica Gradskog vijeća održat će se u srijedu u 17 sati, a na dnevnom redu će se naći četiri točke, bez vijećničkih pitanja.

Točnije, na dnevnom redu naći će se Prijedlog izmjena i dopuna Proračuna Grada Dubrovnika za 2015. godinu, Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o izvršavanju Proračuna Grada Dubrovnika za 2015. godinu, Prijedlog odluke o organizaciji i načinu naplate i kontrole parkiranja u Gradu Dubrovniku, te Prijedlog zaključka o načinu i uvjetima sudjelovanja roditelja – korisnika usluga u cijeni programa dječjih vrtića i jaslica u vlasništvu Grada Dubrovnika.

Podsjetimo, nakon glasne i negativne reakcije javnosti oko posljednjih izmjena Odluke o parkiranju, kojim je cijena na Tenisu i Taboru povećana na 40 kuna po satu, dok je dio ispod žičare namijenjen isključivo za stanovnike povijesne jezgre, nadležni su reagirali i stvari odlučili vratiti na staro. Čekala se suglasnost PU DN na nove izmjene Odluke, a ona je stigla u ponedjeljak ujutro.

Iako u pozivu nije izričito navedeno, ova sjednica smatra se izvanrednom jer je sazvana u roku kraćem od osam dana.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist