Sport

Handabaka novi predsjednik županijskog bridž saveza

Bridž

Pavo Handabaka izabran je za predsjednika Bridž saveza Dubrovačko-neretvanske županije na izbornoj skupštini održanoj 15. srpnja u hotelu Importanne Resort.

Za tajnika saveza je izabran Srđan Golubović. Također, Frano Jančić podnio je izvještaj o radu saveza u proteklom razdoblju. U upravni odbor su izabrani Pavo Handabaka, Srđan Golubović, Velibor Puzović, Frano Jančić, Pero Jemo i Ana Čeović.

Novi predsjednik Pavo Handabaka predstavio je plan rada saveza. Savez će raditi na popularizaciji bridža u županiji i na uspostavljanju novih klubova, prvenstveno na Korčuli. Radit će se nova natjecanja u organizaciji saveza, a prvi su po redu Kup Hrvatske u Dubrovniku u ožujku 2015. te turnir povodom 102. rođendana Jerka Kovača, najstarijeg aktivnog igrača bridža na svijetu.

Uz Handabaku, inače predstavnika Bridž kluba Astarea, na skupštini su bili i predsjednik Hrvatskog bridž saveza Duško Vladović, Frano Jančić iz Škole bridža Dubrovnik, Pero Jemo iz Bridž kluba Astarea te Velibor Puzović i Srđan Golubović iz Bridž kluba Dubrovnik.

Pročitajte još

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist