Natrag
25.9.2017 04:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

GUŽVA NA PLOČAMA Karićari odbili raditi!

7.6.2016 @ 10:50 Hrvoje Curić Grad
20;20

Podijelite:

Dubrovački karićari su zbog loših uvjeta rada danas prekinuli s dostavom u povijesnu jezgru i na taj način mirno prosvjedovali.

Kao glavni razlog prosvjeda navodi se jako kratko vrijeme u kojem smiju dostavljati robu. Naime, po njihovim navodima za kapacitete grada to je jednostavno neizvedivo.

-Nije samo to problem, puno je tu stvari koje jednostavno nisu u redu. Veliki problem je nedostatak većeg broja dozvola, vozači karića voze u suprotnom smjeru cestom, hrana stoji satima na suncu i to pored velikih količina smeća. Teško je išta raditi, a grad je odlučio da je najbolje staviti zidove kako ovo ruglo ne bi gledali cijenjeni turisti. Ovi uvjeti rada jednostavno su nemogući – rekao nam je jedan od karićara.

-Dodatne problemi nastaju kada u isto vrijeme dođu autobusi s turistima, javni gradski prijevoz, razne dostave i tko zna tko još. Sve u isto vrijeme! Pa kako onda raditi u lošim uvjetima na pretrpanom prostoru? – požalio nam se naš sugovornik.

Kako su na rekli od Grada Dubrovnika traže duže vrijeme za dostavu, o čemu je DuList pisao još prošlog tjedna u svom tiskanom izdanju.

Kako je izgledala gužva na pločama i kako je protekao prosvjed pogledajte u našoj fotogaleriji.

Komentari

O autoru: Hrvoje Curić


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana