Sport

GRUŽ U BIJELOM Jugaši bez opuštanja dočekuju Primorje

GRUŽ U BIJELOM Jugaši bez opuštanja dočekuju Primorje

Na tiskovnoj konferenciji VK Jug Croatia osiguranja otkrivena su očekivanja za predstojeću treću utakmicu finale serije Prvenstva Hrvatske protiv VK Primorje EB, ali i mogućnost karantene.

-Unatoč tome što je ovo treća utakmica mi ne smatramo da je išta gotovo, ali se nadamo da će naš pravi pristup i pune tribine dovesti od osvajanja Prvenstva Hrvatske. U suradnji sa sponzorom osigurali smo 2000 majica i udaraljki za sve naše navijaće kako bi ugođaj i slika tribina bili što bolji – izjavio je sportski direktor Ognjen Kržić.

-Primorje je pokazalo svoje prave mogućnosti, jaku obranu i težak tempo koji će zahtijevati veliku koncentraciju i spremu. Osobno se nadam utakmici s malo golova, jer malo golova znači snažnu i efikasnu obranu – napomenuo je trener prve momčadi Vjekoslav Kobešćak. Kobešćak je također istaknuo da su Marković i Popadić još uvijek upitni, a u kao zamjene za njih su u pripremi Jarak i Pavličević.

-Više me strah našeg opuštanja nego njihovih igrača, jer se stvara dojam da će ih se lako pobijediti, a ulozi su veliki. Nema mjesta opuštanju i drago mi je da su svi igrači zadržali jednu razinu koncentracije koja je svakako značajna za pobjedu – pohvalio je Maro Joković svoje suigrače.

Kobešćak je dodao da zbog velikog pritiska od strane navijača namjerava održati sastanak trenera kako bi se razmotrila ideja karantene, sve u svrhu boljeg nastupa na samoj utakmici.
-Nema mjesta prijevremenom slavlju protiv najslabijeg protivnika, a kamoli protiv Primorja u finalnim utakmicama- istaknuo je.

Treća utakmice finala doigravanja za prvaka Hrvatske Jug CO – Primorje EB je na rasporedu u srijedu 4. svibnja u 18 sati.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist