Politika

GRMOJA U DRUGOM KRUGU ‘Vrijeme je za promjene, sve je moguće’

GRMOJA U DRUGOM KRUGU 'Vrijeme je za promjene, sve je moguće'

Rezultati su za MOST jako zadovoljavajući. U Dubrovačko-neretvanskoj županiji trebao bih u drugi krug s Nikolom Dobroslavićem. Prošli put je on slavio u prvom krugu, a ovaj put on i ja smo u drugom krugu i sve je moguće – izjavio je kandidat MOST-a za dubrovačko-neretvanskog župana Nikola Grmoja nakon objave prvih neslužbenih rezultata.

-Prevaga u moju korist u drugom krugu će biti činjenica što mogu biti energičan župan, a ne pasivan. U 68. godini Dobroslavić traži treći mandat nakon osam godina upravljanja županijom. A kad ljude pitate što je on napravio konkretno, nitko ne zna odgovoriti. Vrijeme je za promjene – mišljenja je Grmoja.

-Pojavljivali su se spinovi da sam ja za ukidanje Dubrovačko-neretvanske županije, a to nikad nije rečeno. Još smješniji spin je da će Metković biti sjedište županije. Metković zbog svog gospodarskog potencijala pitanje može li biti i središte Neretve, a Dubrovnik je središte županije, najveći i najvažniji grad u svakom smislu. To je bio jedini način kako su okretali birače protiv mene, jer mi nemaju što drugo naći ni predbaciti – istaknuo je Grmoja.

-Kolega Kristić i njegova lista ostvarili su dobar rezultat i u Gradskom vijeću igrat će važnu ulogu – dodao je Grmoja.

-U Županijskoj skupštini smo dosad imali četiri vijećnika, a trebalo bi ih biti puno više. U Metkoviću je tijesna utakmica, ali će biti pobjeda u drugom krugu. To je očito bila odrađena operacija, vozilo se na sve strane po Metkoviću. Nastojat ćemo to u drugom krugu nadoknaditi i pobijediti. Bitno je da smo obranili Omiš i slavili u prvom krugu, kao i u Vrgorcu te Gradecu. U Osijeku smo s 10 posto ušli u Gradsko vijeće, mislim da smo u Splitu ušli također, moguć je ulazak i u Rijeci – nabrojio je rezultate MOST-a Grmoja.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist