Grad

GRADSKO VIJEĆE Odbijeno izvješće Vodovoda, Potrebica ‘krepao’ od smijeha zbog ‘gospodina Nevistića’

GRADSKO VIJEĆE Odbijeno izvješće Vodovoda, Potrebica 'krepao' od smijeha zbog 'gospodina Nevistića'

U nastavku sjednice prihvaćeno je izvješće o radu UTD Raguse za 2016. godinu, a na red je došlo i izvješće o radu Vodovoda.

Gradonačelnika Franković rekao je kako je Vodovod danas od strane Hrvatskih voda dobio šamar tako da su nakon projekta Palate u iznosu od 4 milijuna, odbile financirati i projekt Gornja sela u iznosu 6,6 milijuna kuna.
Dolores Lujić je rekla kako je bivši direktor dobio poticaj od 20 posto na plaću za ‘dobro odrađen posao u Gornjim selima’, a rekla je da bi nakon završetka revizije lako moglo biti i kaznene odgovornosti.

DDS-ova Terezina Orlić rekla je kako se na dvoranu za sastanke potrošilo oko 3,6 milijuna kuna, odnosno oko 400 tisuća eura za 50 kvadrata.

-Iznajmljivanje dvorane u hotelu pet zvjezdica je oko 2000 kuna. Vodovod je za te novce mogao održati oko 1800 sastanaka, odnosno sastančiti svaki dan pet godina. Uključujući vikende i blagdane – rekla je ona.

Blaž Pezo s govornice se našalio da mu je žao što ovdje nije ‘gospodin Nevistić’, na što je predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica ‘krepao’ od smijeha.

Naravno, referenca na Nevistiće odnosi se na brojne zaposlenike u zagrebačkoj gradskoj upravi iz te obitelji, a najbliže tome u Dubrovniku su članovi obitelji Obradović.

Upravo je Miho Obradović HNS-ov član Gradskog vijeća HNS-a koji je ranije danas najavio nedolazak na sjednicu zbog ‘otkaza HNS-ovcima kojima se broje krvna zrnca’.

Jednoglasno je odbijeno izvješće.

Pročitajte još

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist