Sport

GRADSKA PING PONG LIGA U vodstvu OŠ Cavtat Konavljanin

GRADSKA PING PONG LIGA U vodstvu OŠ Cavtat Konavljanin

OŠ Cavtat Konavljanin obranio je prvo mjesto na ljestvice 1. gradske lige u stolnom tenisu nakon što je u meču 5. kola s glatkih 7:0 svladao Halo Dubrovnik.

Drugoplasirani Geoplan slavio je s 5:2 protiv STK Dubrovnika, a Marinkolor je sa 6:1 bio bolji od Šampinjona ZLD. U najzanimljivijem meču kola Srđ je s 4:3 pobijedio Dr. Čolić. Soul caffe je u 5 kolu bio slobodan. OŠ Cavtat Konavljanin s 10 bodova drži prvo mjesto, ispred Geoplana s 9 te Soul Caffea sa 7. Najbolji pojedinac nakon 5. kola je Filip Mikulić (Geoplan), a najbolji par Vlaho Car i Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

Prvoplasirana ekipa 2. lige Sun Sail nastavio je s pobjedama. u 5. kolu s 5:2 su pobijedili Luku Sorkočevića. Uvjerljiv je bio Aaragosa Travel, koji je upisao glatku 7:0 pobjedu nad OŠ Grudom Ljuta. OŠ Gruda Popovići je sa 6:1 bio bolji od Lapad kolora, a s istim rezultatom Samo Lagano je prošao Shaolin Express. OŠ Gruda III je s 5:2 slavila protiv Libertas klinaca.

Vodeći sastav 2. lige nakon 5. kola je Sun Sail s 10 bodova, ispred Aragosa Travela sa 9 te Luke Sorkočevića s 8. Najbolji pojedinac je Josip Dedo (Aaragosa Travel), a najbolji par Đivo Vidojević i Tomo Vodnica (Sun Sail).

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist