Sport

GRADSKA PING PONG LIGA Tri ekipe drže vrh

GRADSKA PING PONG LIGA Tri ekipe drže vrh

Odigrano je 2. kolo 1. i 2. lige 38. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu.

U 1. ligi Dr. Čolić je sa 6:4 nadvisio Srđ, zahvaljujući prije svega ujednačenom nastupu cijele momčadi. Prvo ime ipak je bio Ivo Miličić iz ekipe Srđ s tri pojedinačne pobjede. Marnikolor je s uvjerljivih 8:2 svladao Dubrovnik, za što su najzaslužniji bili Marko Venier i Marko Šarić, obojica s po tri pobjede u singlu.

Geoplan je s 9:1 razbio Šampinjone, a najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić s tri pobjede u singlu te slavljem u parovima s timskim kolegom Damirom Gleđom. OŠ Cavtat Konavljanin bio je bolji od Aedium plus s 8:2, ponajprije zaslužujući Vedranu Đurđeviću i Vlahu Caru, koji su u singlu i u paru skupili sedam bodova.

Nakon 2. kola u 1. ligi vrh ljestvice drže Geoplan, Marinkolor i Dr. Čolić s maksimalnim učinkom od 6 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 2. kola su Filip Mikulić (Geoplan), Vedran Đurđević (OŠ Cavtat-Konavljanin) i Marinko Matulović (Dr Čolić), a najbolji parovi Damir Gleđ – Filip Mikulić (Geoplan), Branko Golik – Dario Petković (Dr Čolić) i Joško Martinović – Barbara Vlahović (Marinkolor).

U 2. ligi Halo Dubrovnik je s visokih 9:1 tukao Sv. Mihovila, uz sjajnu igru Frana Martića, koji je ostvario tri singl pobjede te pobjedu u paru s Darkom Božićem. Eurokarbon je sa 7:3 svladao Luku Sorkočevića zahvaljujući ujednačenom nastupu cijele momčadi. Lea travel bila je slobodna.

Nakon 2. kola u 2. ligi na prvom mjestu je Halo Dubrovnik sa 6 osvojenih bodova. Najbolji pojedinci su Kemal Halilović (Halo Dubrovnik), Darko Božić (Halo Dubrovnik) i Denis Pavela (Sv. Mihovil), a najbolji parovi Vjeran Čović – Ivica Novokmet (Sv. Mihovil), Darko Božić – Zoran Vrsaljko (Halo Dubrovnik) i Damir Hađinac – Viktor Lenert (Luka Sorkočević).

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist