Sport

GRADSKA PING PONG LIGA Tko je konačno srušio Soul Caffe?

GRADSKA PING PONG LIGA Tko je konačno srušio Soul Caffe?

U derbiju 14. kola 1. Gradske stolnoteniske lige OŠ Cavtat Konavljanin nanio je prvi ovosezonski poraz vodećem sastavu natjecanja Soul Caffeu.

Najbolji igrač u slavlju Cavtaćana 6:4 bio je Vedran Đurđević, koji je slavio u sva tri pojedinačna susreta, kao i u paru sa suigračem Juricom Prpićem. Upravo je susret parova odlučio pobjedu u ovom neizvjesnom meču. U drugim susretima 1. lige Marinkolor je ‘pomeo’ Halo Dubrovnik s 10:0, baš kao i Dr. Čolić Šampinjone. Dubrovnik 1 svladao je Srđ s 9:1, a Soul Caffe 2 i Geoplan odigrali su 5:5.

Unatoč porazu Soul Caffe je i dalje vodeća momčad lige s 40 bodova, ispred OŠ Cavtat Konavljanina i Marinkolora s 35. Najbolji pojedinci nakon 14. kola su Filip Mikulić (Geoplan), Maro Mileusnić (Soul caffe) i Marijo Obrovac (Dubrovnik 1), a najbolji parovi Vedran Đurđević i Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin), Damir Gleđ i Filip Mikulić (Geoplan) i Robert Kralj te Pavle Radonić (Soul caffe 2).

U 2. ligi vodeći Dubrovnik je s 10:0 tukao Samo Lagano te zadržao četiri boda prednosti pred drugoplasiranim Lukom Sorkočevićem, koji je identičnim rezultatom slavio protiv Lapada, s tim da se Lapađani nisu pojavili na meču. Utakmica OŠ Grude i Eurokarbona odgođena je zbog bolesti pola tima s Grude.

Nakon 14. kola Dubrovnik drži vrh 2. lige s 40 bodova, ispred Luke Sorkočevića s 36 te Eurokarbona s 31 bodom i utakmicom manje. Najbolji pojedinci nakon 14. kola su igrači Dubrovnika Kemal Halilović, Frano Martić i Maroje Lalić, a najbolji parovi Maroje Lalić i Frano Martić (Dubrovnik), Vlaho Car i Zvonko Koštro (OŠ Gruda) te Andrej i Juraj Hrćan (Luka Sorkočević).

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist