Grad

‘GRAĐANIN ZA GRAĐANE’ Predrag Kasumović Pređo pokreće novu humanitarnu akciju

'GRAĐANIN ZA GRAĐANE' Predrag Kasumović Pređo pokreće novu humanitarnu akciju

Dubrovčanin Predrag Kasumović Pređo organizira humanitarnu večeru ‘Građanin za Građane’ u petak 16. prosinca 2016. u 19 sati u restoranu Mimoza uz glazbu, lutriju te cijenu večere od 100 kuna.

-Prije nekoliko mjeseci pokrenuo sam humanitarnu akciju i uz pomoć dobrih ljudi prikupio sam novac za kupnju potrebne opreme za Fizikalni odjel naše bolnice. U prvoj fazi akcije predao sam odjelu balasne daske, utege, još neku opremu i hidraulični stol koji puno olakšava invalidima i slabo pokretnim osobama. U drugoj fazi uvelike mi je pomogao don Robert koji je organizirao koncert klapa u crkvi Sv. Mihajla, te od prikupljenih donacija kupio aparat za razgibavanje ruku i nogu nepokretnih i slabo pokretnih osoba – piše Predrag.

-Kako sam uvidio da je Fizikalnom odjelu potrebno još puno opreme koja bi svima nama olakšala naše tegobe, tako želim nastaviti s ovom akcijom. Nadam se da ćete me podržati u ovoj nakani, pa Vas molim da prilikom uplate na račun stavite u napomeni ZA FIZIKALNU. Nadalje, uskoro će biti i humanitarna večera u restoranu MIMOZA s glazbenim ugođajem na kojoj će biti organizirana lutrija – ističe Predrag.

-U planu mi je nabavit švedske ljestve (oko 7 000 kuna), bobart stol (oko 28 000kuna), Re walk-robot pomoću kojeg invalidi mogu hodati (oko 600 000kuna). Naravno bez Vaše pomoći sve ovo je neostvarivo pa Vas zato molim da mi se pridružite u ovoj misiji u kojoj ćemo olakšat život mnogih naših sugrađana. Svaka kuna pomaže. Učinimo bolje uvjete na fizikalnoj tako da nam svima bude lakše – poručuje Predrag Kasumović Pređo.

Podaci za uplatu:
Predrag Kasumović- Pređo
ŽIRO RAČUN
RAIFFEISENBANK AUSTRIA d.d.
IBAN: HR5224840083113002856
Mob. 099 690 2177

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist