Natrag
19.1.2018 06:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

Građani predali dvije ručne bombe, bacač raketa i 97 komada streljiva

22.5.2014 @ 9:01 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Tijekom posljednjih pet dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježene su dvije dragovoljne predaje minsko-eksplozivnih sredstava i streljiva.
Građani sa područja Metkovića i Ploča policiji su predali dvije ručne bombe, jedan ručni bacač raketa i 97 komada streljiva.

– Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj akcije „Manje oružja-manje tragedija“ i vratili oružje i streljivo te time otklonili opasnost iz svoje okoline, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer te ih podsjećamo kako i dalje mogu bez vremenskog ograničenja predati zabranjeno i dozvoljeno oružje i streljivo. Naglašavamo da se protiv njih neće pokretati prekršajni niti kazneni postupak, dovoljno je da se obrate najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192, nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasna sredstva – ističu iz policije.
Za sve dodatne informacije o ovoj Akciji, odnosno o dragovoljnoj predaji oružja, građani se mogu svakodnevno informirati putem posebne telefonske linije na broj 080 0 88 92.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana