DuList IN

Goran i Tatjana šopingirali u Italiji dok Vlaho čuva malu Lucu

Goran i Tatjana šopingirali u Italiji dok Vlaho čuva malu Lucu

Goran Ivanišević (43) i Tatjana Dragović (36) vikend su proveli u Milanu i Genovi gdje je on igrao na ATP Champions Touru.

Dok je Goran igrao, Tatjana je šopingirala. Bivša manekenka je prije dvadesetak dana rodila kćer Luce. Izlet u Italiju odlično joj je došao jer se željela malo opustiti i obnoviti garderobu.

Njen dečko, student i maneken Vlaho Arbulić (24) za to vrijeme je kod kuće čuvao djecu, Amber Mariju (11) i Emanuela (7) koje Tatjana ima s Goranom i malu Lucu, Vlahovu i Tatjaninu kći.

Inače, Gorana i Tanju u Milano je vozio odvjetnik Pero Lozica. Krenuli su automobilom iz Zagreba u četvrtak, a vratili se u nedjelju poslijepodne. Lozica je bivše supružnike iskrcao ispred stana u Dalmatinskoj u centru Zagreba koji je Goran prepisao na Tatjanu. U njemu prespava i tenisač, a ondje živi i Vlaho.

Goran je Tanji pomogao nositi vrećice iz šopinga, među kojima je bila dječja odjeća, kao i tegla namaza od lješnjaka, a potom se odvezao s Lozicom.

Kako kažu upućeni, iako je nedavno dobila dijete s drugim, Goran i Tatjana ostali su nerazdvojni. Goran je među prvima primio u ruke malenu Luce koju je Tatjana rodila carskim rezom. Ivaniševića i Tatjanu stalno se može vidjeti zajedno na kavi u mondenim kafićima u centru Zagreba.

Izvor: 24sata.hr

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist