Natrag
20.8.2017 15:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Glazbene matineje ‘Slike s izložbe’ u Galeriji Dulčić Masle Pulitika

21.6.2017 @ 6:33 Dulist Kultura

Podijelite:

Umjetnička galerija Dubrovnik i udruga ‘Sve ostalo je glazba’ (The Rest is Music Organization) nastavljaju uspješnu suradnju u sklopu projekta Kulturnog turizma.

Riječ je o novom, kreativnom programu udruge ‘Sve ostalo je glazba’ nazvanom ‘Slike s izložbe’ koji je nadahnut likovnim stvaralaštvom. Glazbene matineje ‘Slike s izložbe’ izvodit će se srijedom i subotom od lipnja do rujna, a u lipnju će se održati čak tri puta, prva je u srijedu, 21. lipnja, potom 24. lipnja te 28. lipnja i to uvijek u podne u Galeriji Dulčić Masle Pulitika. Nastupat će komorni sastav ‘Sve ostalo je glazba’ pod umjetničkim vodstvom pijanistice Ivane Jelače, a trajanje programa je 45 minuta.

Interaktivnim pristupom u odabiru glazbe, program ovih glazbenih matineja publici nudi široki spektar zvučnih boja na tragu snažnog mediteranskog kolorizma s kakvim se posjetitelji susreću u obilasku stalnog postava Galerije Dulčić Masle Pulitika. Mjesto posvećeno trojici istaknutih hrvatskih slikara 20. stoljeća postat će tako i mjesto muziciranja u središtu povijesne gradske jezgre Dubrovnika.

Matineje su namijenjene inozemnoj i domaćoj publici.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana