Kultura

Glazbene matineje ‘Slike s izložbe’ u Galeriji Dulčić Masle Pulitika

Glazbene matineje 'Slike s izložbe' u Galeriji Dulčić Masle Pulitika

Umjetnička galerija Dubrovnik i udruga ‘Sve ostalo je glazba’ (The Rest is Music Organization) nastavljaju uspješnu suradnju u sklopu projekta Kulturnog turizma.

Riječ je o novom, kreativnom programu udruge ‘Sve ostalo je glazba’ nazvanom ‘Slike s izložbe’ koji je nadahnut likovnim stvaralaštvom. Glazbene matineje ‘Slike s izložbe’ izvodit će se srijedom i subotom od lipnja do rujna, a u lipnju će se održati čak tri puta, prva je u srijedu, 21. lipnja, potom 24. lipnja te 28. lipnja i to uvijek u podne u Galeriji Dulčić Masle Pulitika. Nastupat će komorni sastav ‘Sve ostalo je glazba’ pod umjetničkim vodstvom pijanistice Ivane Jelače, a trajanje programa je 45 minuta.

Interaktivnim pristupom u odabiru glazbe, program ovih glazbenih matineja publici nudi široki spektar zvučnih boja na tragu snažnog mediteranskog kolorizma s kakvim se posjetitelji susreću u obilasku stalnog postava Galerije Dulčić Masle Pulitika. Mjesto posvećeno trojici istaknutih hrvatskih slikara 20. stoljeća postat će tako i mjesto muziciranja u središtu povijesne gradske jezgre Dubrovnika.

Matineje su namijenjene inozemnoj i domaćoj publici.

Pročitajte još

NOVA KNJIGA MARA JOVIĆA ‘Totus tuss’ – filozofski osvrt na vječne teme

Dulist

BESPLATNI CVJETNI KONCERT Povodom Dana planeta Zemlje manifestacija u Ljetnikovcu Crijević Pucić

Dulist

NOVA PREMIJERA KOLARINA ‘Matrimonijo’ kao hommage Žuži Egrenyi i Jozu Lovriću Jadrijevu

Dulist