Politika

GLAS ZA HDZ Dubrovačka bošnjačka stranka podržala Dobroslavića i Frankovića

GLAS ZA HDZ Dubrovačka bošnjačka stranka podržala Dobroslavića i Frankovića

Dubrovačka bošnjačka stranka na ovim lokalnim izborima svoju podršku dala je HDZ-ovim kandidatima Nikoli Dobroslaviću za dubrovačko-neretvanskog župana te Matu Frankoviću za gradonačelnika Dubrovnika.

Priopćenje predsjednika DBS-a Sada Bečića prenosimo u cijelosti.

‘Dragi moji sugrađani , prijatelji, članovi i simpatizeri Dubrovačke bošnjačke stranke

Poštovani!

Dubrovnik i Dubrovačko neretvanska županija su uvijek bili mjesto uzornog suživota, uvažavanja svih građanskih i vjerskih sloboda Bošnjaka koji u njemu žive. Svi naši projekti i napori zajedno s našim prijateljima i koalicijskim partnerima iz HDZ-a nailazili su na puno razumijevanje i podršku.

Kao garancija uzornog kontinuiteta i zajedničkih napora za još bolji i kvalitetniji život sviju, pozivam Vas da svoj glas na slijedećim izborima upravo date HDZ-ovim kandidatima Nikoli Dobroslaviću za župana Dubrovačko neretvanske županije i Matu Frankoviću za gradonačelnika Dubrovnika, koji su dosadašnjim djelima pokazali da su garancija još boljeg sutra.

Zato Vas molimo da u nedjelju 21. svibnja izađete na izbore i zaokružite listu broj 1 za župana Nikolu Dobroslavića, županijsku listu broj 2 HDZ-a-i koalicijskih partnera te listu broj 3 Mata Frankovića za gradonačelnika Dubrovnika i HDZ-ovu listu broj 3 za gradsko vijeće Dubrovnika.

Sado Bečić
Dubrovačka bošnjačka stranka’

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist