DuList IN

GLAM FASHION SHOW Evo što nas čeka na ShowBizz Partyju!

GLAM FASHION SHOW Evo što nas čeka na ShowBizz Partyju!

Modno – glazbeni spektakl pod nazivom ShowBizzParty održat će se 23. srpnja u 21 sat na atraktivnoj lokaciji Banje Beach restaurant lounge & club.

U sklopu partya bit će upriličen Glam Fashion Show na kojem će se predstaviti poznata lica iz svijeta mode.
Dizajneri koji će predstaviti svoje kreacije tijekom večeri Glam Fashion Show su najpoznatija imena regije; Ivana Barač, Ana Kujundžić, Marta Buzolić, Elli Design, Jasna Herak, Sita Ahmić, Istok Bratić. Također, nakon zagrijavanja u Dubrovniku Istok Bratić će u rujnu predstaviti svoje kreacije na jednoj od najprestižnijih modnih scena na svijetu, New York Fashion Weeku. U ovoj glam noći za make up i frizure zaduženi su Ana Vukas, Beauty Centar Sita. A. te Dikson & Make artista Nico Baggio. Total Look tima vodi styling director za Europa Dikson, Mahir Sinanović.

Poznati tim Nico Baggio predstavit će jedinstvene performanse koje će izvesti Mahir Sinanović, Ado Karišik, Mario Posavec, Stanko Džura Samardžija i Mia Tolja.

Za glazbeni ugođaj pobrinut će se poznata DJ-ica Michelle C, a gost večeri je mlada pop pjevačica Rialda Lokvančić, koja će premijerno izvesti ljetni hit u sklopu modne revije.

Dan prije nastupa snimit će promotivni spot u hotel Rixos Libertas Dubrovnik, što će biti prava glazbena poslastica za sve ljubitelje vrhunske zabave. Glavni pokrovitelji ShowBizz partya su Grad Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist