Crna kronika

GDJE JE FILIP ROMIĆ? Mobitel, novac i osobnu ostavio kod kuće

Filip Romić

Akcija traganja i spašavanja za nestalim Filipom Romićem na otoku Korčuli još uvijek je u tijeku.

– Tražimo ga već treći dan i još uvijek nemamo ništa konkretno, niti imamo nekih konkretnih dojava. Kad je otišao iz kuće nije se nikome javio. Mobitel, novac i osobne dokumente je ostavio kod kuće – rekao nam je pročelnik HGSS-ove stanice Orebić Darko Prižmić.

U akciju, koja je započela još u utorak, na sam dan prijave nestanka, uključeni su HGSS Orebić, Split i Makarska, DVD-ovi Korčula, Viganj i Orebić, lovci iz Žrnova i Lumbarde te policija Korčula.

Podsjetimo, 20-godišnji Korčulanin Filip Romić u utorak se udaljio s adrese stanovanja u nepoznatom pravcu. Visok je 182 centimetra, broj stopala mu je 43, crne kose i kestenjastih očiju, ovalnog lica i srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka osoba je bila odjevena u plavi džemper s crvenim rubom, traperice ili crni dres. Nosio je i svijetlo smeđe gležnjače.

U slučaju da posjedujete informacije o nestalom Filipu Romiću potrebno je obavijestiti najbližu policijsku postaju ili nazvati na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

Pročitajte još

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist