DuList IN

GAME OF THRONES Što se to skriva u Pilama?

Dubrovnik ponovno postaje King’s Landing, i to samo nakratko, od 6. – 9. veljače.

Dokazuju to brojne fotografije priprema koje se odvijaju na području Pila, o čemu smo pisali svakodnevno. Od samog ih početka neumorno pratimo, ali ovoga puta možemo priznati kako su se stvarno obavili ‘velom tajni’. Dokaz tomu je i činjenica kako se na dva dana zatvorio Lovrjenac, ali i dio zidina, točnije od Bokara do Mrtvog zvona za što su Gameofthronaši iskeširali više od 25 tisuća kuna, o čemu više možete pročitati ovdje. Ljudi koji žive u Pilama, kako saznajemo, moraju imati zatvorene persijane, a isto tako su im oblijepljene vrećama od – smeća.

Naš je fotograf Zvonimir Pandža danas izašao na teren kako bi sa svojim fotoaparatom zabilježio trenutke snimanja. No u svim ga je uličicama koje vode na mul u Pilama, gdje se i snima scena, dočekala garda, ne samo zaštitara, već i policajaca. A onda se upustio u avanturu penjanja po stijenama i to iz Šulića, i sve kako bi pokušao ‘uhvatiti’ fotografiju. Na temelju svoga pothvata dobio je i nadimak – cliffhanger kojeg su mu dodijelili članovi snimateljskog tima.

A šuška se šuška kako se u Dubrovniku trenutno nalaze Kit Harington (Jon Snow) i Isaac Hempstead Wright (Bran Stark)!

Pročitajte još

Google voli hrvatsku nematerijalnu kulturnu baštinu

Dulist

KONCERT Runjićevi bezvremenski hitovi u jazz obradi Ines Tričković

Dulist

PAZI, SNIMA SE Dubrovnik kulisa drugom nastavku filma ‘The Islander’

Zvonimir Pandža

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija