Grad

Franković odgovorio Vlahušiću: Vi pišite kaznene prijave, nikad nećemo biti isti, a evo i zašto

Franković odgovorio Vlahušiću: Vi pišite kaznene prijave, nikad nećemo biti isti, a evo i zašto

Nakon što je gradonačelnik Andro Vlahušić, gostujući sinoć u emisiji ‘Jedan na jedan’ Dubrovačke televizije najavio kako će podnijeti kaznenu prijavu protiv Mata Frankovića zbog ”zlouporabe položaja i ovlasti” jer je ”Povjerenstvo za javne površine donijelo odluku o povećanju kvadrata u Širokoj ulici, a istodobno će se uprihodovati 2,6 milijuna kuna manje”, zbog čega je, tvrdi tehnički gradonačelnik počinjena šteta od osam milijuna kuna, danas je stigao odgovor prozvanog Frankovića.

– U želji da me izjednači sa sobom, gospodin Vlahušić posljednjih dana bavi se pisanjem kaznenih prijava protiv mene. Posljednja koju je napisao je ona za javne površine u kojoj me optužio, citiram “Donijeli su odluku da oštete proračun za osam milijuna kuna. Sad me zanima jesu li svi jednaki pred zakonom, ali ne očekujem da će se pokrenuti istraga”, napisao je Franković te priložio video isječak iz kojeg se jasno vidi kako su ”vijećnici jednoglasno podržali konačni prijedlog odluke”
– Baš me zanima hoće li podnijeti kaznenu prijavu i primjerice protiv akademika Vekarića? Gospodine Vlahušić, možete pisati stotine kaznenih prijava protiv mene, ali nikad nećemo biti isti! Znate zašto? Zato jer ja nikad neću novac Grada Dubrovnika davati svome bratu pa makar to bilo i kao podizvođaču – napisao jje Franković na Facebooku.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist