Politika

FRANKOVIĆ O JEFTINIM AVIO KARTAMA ‘Vlahušić ideju Croatia Airlinesa predstavlja kao svoju’

FRANKOVIĆ O JEFTINIM AVIO KARTAMA 'Vlahušić ideju Croatia Airlinesa predstavlja kao svoju'

Croatia Airlines je, tvrdi ministar promet, pomorstva i infrastrukture Oleg Butković u dopisu predsjedniku dubrovčakog HDZ-a Matu Frankoviću, u više navrata nudila Gradu Dubrovniku da zajedno s turističkom agencijom omogući prodaju karata po posebnim cijenama za žitelje Dubrovnika kroz grupne/alotmanske rezervacije. A upravo je takav prijedlog gradonačelnik Andro Vlahušić nedavno predstavio kao svoj mode, za što se ovih dana potpisuje i peticija.

Franković je, naime, još 27. travnja uputio dopis predsjedniku Vlade Republike Hrvatske izražavajući nezadovoljstvo, između ostalog i cijenama zrakoplovnih karata Croatia Airlines-a za građane grada Dubrovnika na navedeni dopis je posredstvom Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske odgovorio nadležni ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

-U dopisu između ostalog gospodin Butković otkriva pravu istinu koja se odnosi na dosadašnji odnos i razgovore između Croatia Airlines-a i gradonačelnika grada Dubrovnika. Naime, u dopisu se navodi (posljednji pasus odgovora) kako je vezano za cijene zrakoplovnih karata za građane grada Dubrovnika Ministarstvo dobilo očitovanje Croatia Airlines-a u kojem se navodi da je Croatia Airlines u više navrata nudila gradu Dubrovniku da zajedno sa turističkom agencijom omogući prodaju karata po posebnim cijenama za žitelj grada Dubrovnika kroz grupne/alotmanske rezervacije. Grad Dubrovnik nije se očitovao niti na jednu od ponuđenih opcija! Svjedoci smo ovih dana akcije prikupljanja potpisa ZA jefitnije zrakoplovne karte koju je pokrenuo dubrovački HNS samo ostaje nejasno je li na taj način pokušavaju natjerati svog gradonačelnika da ipak počne raditi i nastavi razgovore sa Croatia Airlines-om ili su samo licemjerni…vjerujemo ovo drugo! – naveo je u priopćenju za medije Mato Franković.

Butkovićev dopis pogledajte u prilogu.

Odgovor-ministar Butković

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist