Natrag
23.8.2017 21:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

Franković na sastanku s direktorima gradskih tvrtki

28.6.2017 @ 7:39 Dulist Grad
4;4

Podijelite:

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić održali su operativni sastanak s direktorima trgovačkih društava odgovornošću u kojima Grad Dubrovnik ima većinski vlasnički udio.

Gradonačelnik Franković im je poručio kako su i oni predstavnici Grada Dubrovnika te da u budućem radu od njih očekuje maksimalnu profesionalnost u radu i angažiranost s naglaskom na veće korištenje EU fondova pri realizaciji investicijskih projekata.

Podsjetimo, novim direktorom Libertasa Dubrovnik d.o.o. imenovan je Ante Vojvodić, Čistoće d.o.o. Marko Iveković te Sanitata Dubrovnik d.o.o. Niko Kapetanić. U tvrtki Vodovod Dubrovnik d.o.o. Lukša Matušić imenovan je predsjednikom Uprave, Vicko Begović članom Uprave za EU fondove, a Zoran Ćosić članom Uprave za tehničke poslove.

Na mandat od četiri godine za tvrtku Boninovo d.o.o. imenovan je dosadašnji direktor Zlatko Uršić te za tvrtku Vrtlar d.o.o. dosadašnja direktorica Alma Majstorović.

Novoimenovani direktori gradskih komunalnih tvrtki Libertas, Sanitat, Čistoća i Vodovod predstavit će se javnosti idućeg tjedna.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana