Grad

Franković na sastanku s direktorima gradskih tvrtki

Franković na sastanku s direktorima gradskih tvrtki

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić održali su operativni sastanak s direktorima trgovačkih društava odgovornošću u kojima Grad Dubrovnik ima većinski vlasnički udio.

Gradonačelnik Franković im je poručio kako su i oni predstavnici Grada Dubrovnika te da u budućem radu od njih očekuje maksimalnu profesionalnost u radu i angažiranost s naglaskom na veće korištenje EU fondova pri realizaciji investicijskih projekata.

Podsjetimo, novim direktorom Libertasa Dubrovnik d.o.o. imenovan je Ante Vojvodić, Čistoće d.o.o. Marko Iveković te Sanitata Dubrovnik d.o.o. Niko Kapetanić. U tvrtki Vodovod Dubrovnik d.o.o. Lukša Matušić imenovan je predsjednikom Uprave, Vicko Begović članom Uprave za EU fondove, a Zoran Ćosić članom Uprave za tehničke poslove.

Na mandat od četiri godine za tvrtku Boninovo d.o.o. imenovan je dosadašnji direktor Zlatko Uršić te za tvrtku Vrtlar d.o.o. dosadašnja direktorica Alma Majstorović.

Novoimenovani direktori gradskih komunalnih tvrtki Libertas, Sanitat, Čistoća i Vodovod predstavit će se javnosti idućeg tjedna.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist